Selaimesi on aavistuksen vanhentunutta mallia, eikä Lomakuumetta.fi siksi toimi sinulla täydellisesti. Päästäksesi oikeaan lomatunnelmaan, suosittelemme esimerkiksi Chrome-selaimen käyttöä.

239 kohdetta, 716433 valmismatkaa
Ranta Samoalla

Tiedäthän sen tunteen, joka iskee lähes välittömästi edellisen matkan loputtua? Kun on pakko päästä suunnittelemaan uutta lomaa, pakko päästä lähtemään jonnekin, lyhyelle kaupunkilomalle arkea pakoon tai paratiisiin ihan vaikka pidemmäksikin aikaa. Maailman ympäri, merta edemmäs kalaan tai ihan minne vaan. Se tunne johtuu milloin lähestyvästä talvilomasta, kesäloman matkakuvien katselusta tai ihan vaan reissaajan luonteesta. Sitä tunnetta varten on Lomakuumetta.fi – joka on syntynyt puhtaasta intohimosta matkustamiseen.

Lomakuumetta.fi lyhyesti

Kun matkaa varten kaiken saa kätevästi ja edullisesti yhdestä paikasta, jää aikaa myös tärkeimpään: itse unelmaloman suunnitteluun. Lomakuumetta.fi palvelusta löydät parhaat matkapaketit, äkkilähdöt, halvimmat lentoliput ja sopivimmat hotellit

Oletko jo kokeillut käänteentekevää matkahakuamme?

Lomahaku-välilehdellä voit hakea lomamatkoja myös ilman, että määrittelet matkan kohdetta etukäteen. Helppokäyttöinen hakukone löytää sinulle sopivimman lomamatkan sen perusteella, mikä sopii budjettiisi ja aikatauluihisi parhaiten. Parasta on se, että erilaisia sekä erihintaisia lomia on satojatuhansia erilaisia josta varmasti löydät myös mieluisesi. Yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki suosituimmat matkanjärjestäjät: Apollomatkat, Detur, Lomamatkat, Matkavaraukset.fi, Nazar,  OK-matkat,STS Alppimatkat sekä TUI, Triawel sekä Easyloma.

Miten helppoakin helpompi lomahakumme  sitten toimii?

Lomahaun tehtyäsi näkyvät matkat ja äkkilähdöt hakutuloksissa kohdemaan mukaan, joten selaamalla listaa alaspäin voit löytää myös halvempia hintoja. Kohdemaina näkyvät myös jotkut suosituimmista lomakohteista, kuten Teneriffa, Rodos ja Kreeta, vaikka ne virallisesti ovatkin osa Espanjaa ja Kreikkaa. Mieleisen kohteen löydettyäsi voit klikata maan nimeä, jolloin kaikki kysein maan matkavaihtoehdot avautuvat näkyviin ja voit tutustua niihin paremmin.

Oman lomamatkasi löydettyäsi riittää, kun klikkaat eteenpäin haluamasi matkan kohdalta. Tällöin siirryt suoraan järjestävän matkatoimiston sivuille, jossa voit katsella kuvia ja varata sinulle sopivan lennon, matkan tai äkkilähdön

Mukavaa matkaa toivottaa
Lomakuumetta.fi
– sillä se lähtee millä se on tullutkin.